Naša kompanija zauzima površinu od 6000 kvadratnih metara, ima stotine zaposlenih, ima profesionalni naučno-istraživački i tehnički tim sa 17 godina iskustva u industriji, te ima mogućnosti razvoja proizvoda i inovacija. Godišnji obim prodaje može dostići 5 miliona komada, a pružaju se usluge inspekcije kupaca.
Postavili smo temelje 2015. godine kada smo tražili optimalnu liniju za naše kupce. Alex je 2008. godine osnovao fabriku za proizvodnju svih vrsta vodootpornih torbi, kanti za vodu, torbi za tuširanje, ruksaka, torbi za plažu,plutačai tako dalje, ali neki kupci od njega traže da ponudi više proizvoda njihovoj proizvodnoj liniji kao što su kupaća odjeća, kapa za plivanje, pojas oko struka, prelazna prostirka. Kako bismo zadovoljili potražnju većine kupaca. Konačno je Alex osnovao trgovačku kompaniju, ne samo da pruža ono što smo proizveli, već i pomaže kupcima da pronađu druge proizvode koji su im potrebni.
Tko koristi naš proizvod koji označava "BEARHIKE-visok i stabilan kvalitet, razumna cijena!"
Naša kompanija se uglavnom bavi vodootpornim proizvodima, kao što susuva vreća,vodootporni ruksak, kanta za vodu, tuš za kampovanje, plutačka plutača i druga vodootporna kućišta, svi proizvodi su ekološki prihvatljivi, mogu proći Rosh i Reach, imamo BSCI certifikat. Također, naše vlastito odjeljenje za istraživanje ima mnogo patenata, OEM i ODM su dobrodošli!



Primjena proizvoda
Kampiranje na otvorenom, fitness sportski proizvodi, serije za plivanje, dodaci za automobile, vrtlarstvo, potrepštine za kućne ljubimce.



Proizvodna oprema
Mašina za šivenje, auto za uzorke, mala mašina visoke frekvencije, velika mašina visoke frekvencije, mašina za rezanje, mašina za zatezanje, detektor igle.


Proizvodno tržište
Naši proizvodi se izvoze u Evropu i Sjedinjene Američke Države i imaju duboku saradnju sa vodećim brendovima u industriji, kao što su: AIDi, LiDI, Norma, Amazon earth.pak, i prepoznati su od strane kupaca.



Naša usluga
Pretprodajaï¼ dajte nacrt slike sa vašim logotipom/uzorkom, pružite najbolju cijenu i najbolje vrijeme isporuke, video o tome kako koristiti robu.
Na prodajuï¼ detaljne slike materijala, štampani logo, pregled poluproizvoda
Nakon prodajeï¼praćenje robe, provjeravanje povratnih informacija kupaca o našoj robi.
pružaju slike visoke rezolucije